Помощь:О овом одељку

Википєдїѩ · отврьстꙑ єнкѷклопєдїѩ · страница
Jump to navigation Jump to search

Ово jе део Википедиjе (Википє́дїꙗ) на старословенском jезику. За додатне информациjе о овом jезику на српском види чланак Старословенски језик или Staroslavenski jezik.

Да бисте прешли на српску Википедиjу, посетите http://sr.wikipedia.org, а на српскохрватску Википедиjу – http://sh.wikipedia.org. Уколико желите да прегледате енциклопедије на другим jезицима, погледајте Списак Википедиjа или http://wikipedia.org.

За писање чланака користи се рана верзиjа ћирилице (Климє́нтовица). О њеним ортографским принципима можете да читате на страни ВП:КО. Нажалост, већина данашњих верзиjа фонтова нема низ симбола коjи су неопходни за исправно приказивање текста. Да бисте отклонили могуће проблеме, можете да инсталирате фонт специjално направљен у ту сврху или да проверите најновије верзије фонтова који садрже широке диjапазоне Jуникод знакова: на пример, DejaVu Fonts, Code2000 (ShareWare) итд.

дроу́гꙑ ѩꙁꙑкꙑ́ / на други езици / other languages / на други јазици / на других языках / іншими мовами[исправлѥниѥ | исправлѥниѥ источьна обраꙁа]

cu: О сѥмь тлъцѣ

be: Пра гэты раздзел

be-x-old: Пра гэты разьдзел

bg: За този раздел

cs: O této edici

en: About this section

eo: Pri tiu ĉi sekcio

mk: За овој дел

pl: O tej wersji

ru: Об этом разделе

sr: О овом одељку

uk: Про цей розділ